Hoogwaardige bedrijfsruimten met centrale ligging

Harnasch Poort is voor ondernemers een toplocatie om zich te vestigen. Gelegen bij de noordelijke entree van het gebied HarnaschPolder en nabij de afritten van de rijksweg A4 is de ligging optimaal te noemen.

HarnaschPolder

In de gemeente Midden Delfland, centraal gelegen tussen Den Haag, Delft, het Westland en Rotterdam, beslaat HarnaschPolder een totaal gebied van circa 200 hectare waarvan circa 50 hectare bestemd is als bedrijvenpark. Voorheen bestond de HarnaschPolder voornamelijk uit glastuinbouw.
 
Met de ontwikkeling van de HarnaschPolder ontstaat er nu een gebied waar wonen, werken en recreëren een prominente plaats innemen.

Harnasch Poort

Harnasch Poort betreft de ontwikkeling van totaal circa 17.000 m² bedrijventerrein, gelegen in de representatieve zone. Dit betekent dat de gevels van de gebouwen een hoogwaardige uitstraling hebben waarbij veel aandacht is voor materiaalgebruik en detaillering. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de terreininrichting door onder meer het inrichten van groenvoorzieningen.
 
Kortom, een uitstekend klimaat voor bedrijven om zich hier te vestigen. Bedrijven in de milieucategorie 1 tot en met 3 kunnen zich vestigen in Harnasch Poort.

Locatie

Centraal gelegen tussen Den Haag, Delft, het Westland en Rotterdam aan de A4.

Prijslijst

Bekijk hier het overzicht met de verkoop- en verhuurprijzen van de diverse units.

Units

Er zijn diverse units die variëren vanaf 241 m2 BVO. Onderling schakelbaar.

Bouwgrond

Er is nog ca. 3.600 m2 terrein beschikbaar voor uw nieuwe bedrijfsruimte.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op met Patrick de Jong, tel. (0184) 495 495.